TIG - Werkwijze van een project volgens Scrum en Agile

Hoe verloopt een project?

Onze werkruimte heeft een open en flexibele samenstelling. We werken in kleine teams met korte lijntjes en een ‘yes we can‘ attitude. Snel schakelen en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Op die manier zijn wij in staat eerlijk advies te geven en leveren wij een product van kwaliteit.¬†

Over TIG.

Van een krappe zolderkamer naar een toplocatie in Amsterdam. Ondernemend inzicht, een passie voor nieuwe techniek en een flexibele open mind hebben van TIG gemaakt wat we nu zijn. 

Meet the team.

Vacatures.

Korte sprints volgens Agile en Scrum

Om flexibel aan de slag te kunnen gaan werken we volgens Scrum en Agile. Voor elk project wordt een Product Owner aangesteld, die het team zal aansturen.

 

In korte sprints van 2 weken stellen we een takenpakket samen. Wat moet er gedaan worden en hoeveel tijd is benodigd? Zo kunnen we korte doelen bereiken en ons flexibel bewegen wanneer dit nodig is.

Postit notes
Robert en Kasper

Altijd even kennismaken

Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Om de wensen van de klant goed in kaart te zetten plannen we altijd een Business Value Workshop. Zo leren we jou en je doelgroep goed kennen en kunnen wij werken aan de beste oplossing voor jouw business. 

Coderen maar!

Wanneer goed in kaart is gebracht wat jouw wensen zijn kunnen we nadenken over de oplossing. Ons developers team gaat aan de slag, terwijl de Product Owner je op de hoogte houdt van de vorderingen. In de testperiode gaan we na of alles pico bello in orde is. Pas als alles perfect is gaat het product live en is het tijd voor bitterballen! 

Buzz ninja

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

× Stel je vraag aan ons!