TIG - Jouw Full-Service E-Commerce Bureau

 Over ons

Wie zijn wij? En wat maakt ons anders? TIG is een development bureau dat met passie meedenkt over het groeien van e-commerce bedrijven. In het veranderlijke landschap van e-commerce zijn wij een rots in de branding. Voor de uitdagingen van morgen hebben wij vandaag al een oplossing klaar. 

Werkwijze.

Wij werken graag nauw samen met onze partners. Wil je meer weten over onze werkwijze? 

Meet the team.

Vacatures.

Het begon allemaal…

Van een krappe zolderkamer in Den Haag naar een bruisend kantoor nabij Amsterdam Sloterdijk. Dat is TIG in vogelvlucht.

 

In 1991 zag onze piepjonge Joost de kansen tijdens de beginjaren van het internet. Hij greep deze kans en richtte een developer bedrijf op: TIG. Business was booming en de eerste websites en shops kwamen van de grond. Eén van onze eerste klanten, Terberg Specials, is na al die jaren nog steeds een trouwe klant!

Omdat morgen alles anders is

Wij werken sinds het begin van TIG al toe naar duurzame technologie. De klant verdient een mooi platform dat lang mee gaat. In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in e-commerce, maar ook maatwerk applicaties maken wij graag. 

 

De technologie van tegenwoordig ontwikkelt zich razendsnel! Hier spelen wij voortdurend op in om zo een toekomstbestendig platform neer te zetten. 

Kennismaken?

Kom gerust langs op onze prachtlocatie in het Coengebouw nabij het Amsterdamse station Sloterdijk. Je mag ons je idee√ęn of vragen voorleggen, wij denken met je mee!

Kunnen we je verwachten? Neem dan nu contact met ons op en dan zien we elkaar binnenkort!

Koekje erbij?

Kunnen we je verwachten?
Stuur ons vandaag nog een bericht, dan regelen wij de rest!

× Stel je vraag aan ons!