Webshops - TIG NL

we develop webshops

Altijd met responsive design
en een back-end die staat als een huis

met responsive
design 

en een magento back-end

of een andere 
shopping platform

Snelste shops.

Ook als je database giga is. Omdat een langzame shop killing is voor je conversie. 

Flexibel design.

Zodat het uiterlijk van de shop makkelijk kan meebewegen met trends

S.L.A. support.

Design en techniek.

Wij gaan voor een goede balans tussen design en techniek! Design trends komen en gaan. Als merchant speel je daar graag op in. Maar elke 5 jaar een geheel nieuwe site is niet wenselijk. Daarom ontwikkelen wij shops met flexibele designs. En met een back-end die staat als een huis.

Responsive design.

Wij leveren altijd een responsive design. Want met de groei van mobiele shoppers moet je shop ook op een klein scherm gebruiksvriendelijk zijn. Onze webshops schalen mee voor een optimale user experience.

Magento specialist.

Met al ruim 19 jaar ervaring als Magento ontwikkelaar kiezen wij graag voor Magento 2 software. Andere wensen? Dan zoeken wij naar software die beter goed matcht. Een website op maat bouwen? Met alle plezier!

B2B of B2C.

Er is een groot verschil tussen B2B (business to business) en B2C (business to consumer) webshops. Voor elke webshop hanteren wij user centered design: een design gericht op de gebruiker: jouw klant. Wat komt je klant op de webshop doen en hoe kan hij zijn doel makkelijk bereiken? Dat is voor B2B klanten anders dan voor B2C. Door eerst de customer journey naast de bedrijfsdoelen te leggen, bekijken we wat de effectiefste aanpak is in het design.

Webshop nodig?