Voeg nu Apple Pay toe aan je Magento webshop

RELEASE

Voeg nu Apple Pay toe
aan je Magento shop

Kimberly

Kimberly
12 juni 2019

Wat is Apple Pay?

Simpel gezegd is Apple Pay een mobiele betaaldienst die is uitgebracht door Apple. Apple Pay maakt het mogelijk pinpassen en creditcards te koppelen aan je Apple Wallet om hier vervolgens mee te betalen.

 

In de winkel betekent dit dat je met je iPhone contactloos kan afrekenen bij een pinapparaat. Voor online shoppers is het vooral het sneller afrekenen van je online bestelling. Consumenten die hun Apple Wallet hebben ingesteld kunnen in slechts een aantal seconden afrekenen op je webshop.

Buckaroo Apple Pay

Apple Pay voor Magento

De devices van Apple maken tijdens de betaling met Apple Pay gebruik van de draadloze techniek Near-Field Communication (NFC) chip. Deze chip maakt het contactloos betalen op korte afstand mogelijk. De nieuwe iPhones van Apple hebben deze chip al in hun uitrusting en hebben de Apple Wallet app al op hun telefoon staan.

 

Wij hebben de Magento extensie van Buckaroo gekoppeld aan de Wallet-app, zodat gebruikers kunnen betalen met Apple Pay. Dat kan vanuit de checkout pagina, maar ook direct vanuit de productpagina (lekker snel).

 

Bij de keuze voor betalen via Apple Pay roept de extensie de betaalpassen aan die in de Wallet-app zijn geconfigureerd. De gebruiker bevestigt de betaling met een vingerafdruk via de Touch ID technologie en voilà: de betaling is gedaan! Hier komt géén kaartscanner aan te pas.

Meer controle over het betaalproces

Direct afrekenen

Is Apple Pay veilig voor consumenten?

Alleen voor Apple devices

Voeg Apple Pay direct toe aan je Magento shop

We denken graag met je mee!

× Stel je vraag aan ons!