Premium Service, every day!

Elke dag doen we ons best om de allerbeste service te leveren. Maar de enige die kan beoordelen of we echt zo goed zijn bent u, onze klant of extensie gebruiker. Een mooi compliment is daarbij net zo welkom als een kritische opmerking.
Beoordeel ons! En leg in een review vast wat u ervan vindt.

Onze reactie na het ontvangen van een review!

Wij worden graag beoordeeld!

Onze medewerkers worden beloond met een taart bij compliment in een review.
Een klant die een kritische review plaatst ontvangt ook een taart. Niet om het goed te maken, maar om u te bedanken dat we nog beter kunnen worden!

Schrijf een review op Google
Schrijf een review op Facebook

Reviews en ervaringen

Elke review die wij ontvangen zijn wij trots op. Dat delen wij graag met iedereen, onderstaand enkele voorbeelden. Bent u ook tevreden over onze service en wilt u ook op deze pagina komen te staan? Laat dan een review voor ons achter!

Deze merchants gaven ons 5 sterren voor onze service. Voor de uitgebreide versie van de review kunt u de Google review pagina hier bekijken.

Danaë Kurvers – Danae.info

“Aardige kerels en een zeer goede service!”

Pia van Eeden – Quiltstoffen.nl

“Ik heb een terzake kundig en eerlijk advies van ze ontvangen, én ze zijn echt in staat om naar je te luisteren. Geeft veel vertrouwen!”

Bennie Krebbers – Inkking.nl

“Door de PostNL module voor Magento ben ik in contact gekomen met TIG, de ervaringen met dit bedrijf zijn geweldig, snelle respons, zeer behulpzaam en zeer vakbekwaam. Een echte aanrader.”

Summary
TIG Reviews
Article Name
TIG Reviews
Description
Everyday premium service is ons motto. Wij waarderen het als u onze service wilt reviewen op Google.
Author
Publisher Name
TIG
Publisher Logo