PostNL Extensie Community Edition - TIG NL

PostNL
CE 1.15.6

Waarom de PostNL community extensie?

  • Orders voormelden, labels printen en verzendingen aanmaken met één druk op de knop
  • Flexible bezorgopties (’s avonds bezorgen, -extra vroeg- ophalen op het postkantoor, pakkettenautomaat, en tijd en dag kiezen)
  • Naadloze integratie met PostNL MijnPakket
  • Versnel het afrekenproces met de Postcode Check
  • Ondersteuning voor PostNL pakketten en PostNL brievenbuspakjes
  • Laat klanten pas afreken bij de ontvangst van het pakket met PostNL rembours
  • Mogelijkheid om de verzendkosten in verregaand detail te specificeren met de Matrixrates
  • Code geaudit door Magento

Flexibele bezorgopties

Biedt je klanten nog meer gemak en laat ze zelf kiezen waar en wanneer de bestelling bezorgd moet worden. Met de flexibele bezorgopties (voorheen PakjeGemak) heeft je klant de keuze om een pakketje thuis te laten bezorgen, bij het postkantoor of bijvoorbeeld één van de PostNL pakketautomaten. De bezorgopties zitten volledig geïntegreerd in de standaard Magento checkout en in de OneStepCheckout extensie zowel op desktops als op mobiele apparaten.

Bezorg opties PostNl Community Extensie

Volg je zendingen

Vanuit de backend van je Magento webshop is gedetailleerde informatie over uw zendingen inzichtelijk. De Track & Trace informatie van je zendingen worden direct terug gekoppeld naar Magento en je klanten ontvangen per mail een eigen Track & Trace code om de zending zelf te kunnen volgen.

Bespaar tijd

Met de PostNL extensie is het voor merchants een stuk eenvoudiger om bestellingen te verwerken: direct vanuit Magento zonder het gebruik van Parcelware. Orders voormelden, labels printen en verzendingen aanmaken kan met slechts één druk op de knop vanuit de Magento back-end.

PostNL bezorgopties

Nieuwsgierig naar de bezorgopties van PostNl? Bekijk de video voor neer informatie. 

PostNL
brievenbuspakje

Met de extensie is het mogelijk om bestellingen tot twee kilogram als brievenbuspakje te versturen met Track & Trace code. Brievenbuspakje is ideaal voor het verzenden van bijvoorbeeld boeken, DVD’s of kleine cadeautjes.

Direct contact
met PostNL

Extra support
nodig?

Je kunt rekenen op de vertrouwde technische tweedelijnssupport vanuit de TIG Servicedesk. Voor vragen over de extensie kun je contact opnemen met de PostNL CIT Servicedesk.