De PostNL Extensie 1.15.5 Community Edition

Details

Magento Community 1.9, 1.8, 1.7

Dit is de officiële Magento Community extensie uitgevoerd in opdracht van PostNL en ontwikkeld door TIG. Deze extensie maakt de orderafhandeling eenvoudiger en biedt tegelijkertijd de consument meer bezorgopties.

Informatie voor het afsluiten van een contract met PostNL is hier te vinden. Antwoorden op veel gestelde vragen kunt u vinden in onze Knowledge base.

Download PostNL Extensie Community Edition 1.15.5:

Download

Let op! Voor gebruik van de laatste versie van de PostNL plugin moet een nieuwe API key aangevraagd worden. Stuur hiervoor een bedrijfsnaam, voornaam, achternaam en e-mailadres naar citservicedesk@postnl.nl. Je ontvangt hierna een e-mail met instructies van PostNL.

  • Orders voormelden, labels printen en verzendingen aanmaken met één druk op de knop
  • Flexible bezorgopties (’s avonds bezorgen, -extra vroeg- ophalen op het postkantoor, pakkettenautomaat, en tijd en dag kiezen)
  • Naadloze integratie met  PostNL MijnPakket
  • Versnel het afrekenproces met de Postcode check
  • Ondersteuning voor PostNL pakketten en PostNL brievenbuspakjes
  • Laat klanten pas afreken bij de ontvangst van het pakket met PostNL rembours
  • Mogelijkheid om de verzendkosten in verregaand detail te specificeren met de Matrixrates
  • Code geaudit door Magento.

Flexibele bezorgopties

Biedt uw klanten nog meer gemak en laat ze zelf kiezen waar en wanneer de bestelling bezorgd moet worden. Met de flexibele bezorgopties (voorheen PakjeGemak) heeft uw klant de keuze om een pakketje thuis te laten bezorgen, bij het postkantoor of bijvoorbeeld één van de PostNL pakketautomaten. De bezorgopties zitten volledig geïntegreerd  in de standaard Magento checkout en in de OneStepCheckout extensie zowel op desktops als op mobiele apparaten.

Volg uw zendingen

Vanuit de backend van uw Magento webshop is gedetailleerde informatie over uw zendingen inzichtelijk. De Track & Trace informatie van uw zendingen worden direct terug gekoppeld naar Magento en uw klanten ontvangen per mail een eigen Track & Trace code om de zending zelf te kunnen volgen.

Bespaar tijd

Met de PostNL extensie is het voor merchants een stuk eenvoudiger om bestellingen te verwerken: direct vanuit Magento zonder het gebruik van Parcelware. Orders voormelden, labels printen en verzendingen aanmaken kan met slechts één druk op de knop vanuit de Magento backend.

PostNL Bezorgopties

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de PostNL bezorgopties? Bekijk dan nu de video voor meer informatie.

PostNL brievenbuspakje

Met de extensie is het mogelijk om bestellingen tot twee kilogram als brievenbuspakje te versturen met Track & Trace code. Brievenbuspakje is ideaal voor het verzenden van bijvoorbeeld boeken, dvd’s of kleine cadeautjes.