It’s all about people

Sinds 1999 leveren onze medewerkers innovatieve producten op aan onze klanten. Bij TIG bent u verzekerd van kwaliteit voor de juiste prijs voor uw projecten. De prijzen die onze klanten en wij hiermee winnen zijn het bewijs hiervan.

Onderstaand kunt u meer lezen over TIG. Uiteraard ben u ook welkom bij ons op kantoor om kennis te maken met onze medewerkers. Wij zijn ook op veel commerce gerelateerde events aanwezig, daar spreken wij ook graag met u af.

TIG logo

TIG in vogelvlucht

Het hoofdkantoor van TIG is momenteel gevestigd in het Coengebouw te Amsterdam, maar is ooit begonnen op de zolderkamer in Den Haag. 

In 1999 was Joost net afgestudeerd en ondanks dat het internet nog in de kinderschoenen stond, zag hij de kansen ervan goed in. Hij stichtte Total Request en begon met het ontwikkelen van websites en systemen voor opdrachtgevers, samen met de eerste medewerker Robert Grundeken (inmiddels CTO). Nu, velen jaren later is een van de eerste klanten, Terberg Specials, nog steeds klant.

Het internet ontwikkelde in een rap tempo door en e-commerce leek de toekomst. Wij hebben in 2003 onze eerste e-commerce extensie gemaakt, een betaalkoppeling voor OsCommerce.
OsCommerce was toen een heel innovatief platform en wij hebben talloze webshops opgebouwd op basis van dit platform. Ondanks dat OsCommerce inmiddels voor digitale begrippen antiek is, denken wij er met liefde aan terug. Binnen TIG is nog steeds veel OsCommerce kennis aanwezig.

Omdat OsCommerce end-of-live begon te raken, zijn wij in 2007 de eerste webshops in Magento gaan maken. In het begin was dat lastig, maar al snel ging dat heel goed.

Ondertussen hadden wij meerdere bedrijfstakken die verschillende producten ontwikkelden. Met elk een eigen naam was dat naar buiten toe onduidelijk. Wij hebben er toen voor gekozen om met één naam verder te gaan namelijk: Total Internet Group.

Klok

Intern noemden wij onszelf vaak TIG en toen veel klanten dat ook begonnen te doen, is besloten onze bedrijfsnaam te veranderen in TIG.

Een les die wij afgelopen jaren geleerd hebben is dat een goede bedrijfssfeer belangrijk is om tot de beste resultaten te komen, de groei van een bedrijf mag dit nooit in de weg staan.

De markt waar wij ons in begeven is blijven groeien en onze concurrenten zitten niet stil. Gelukkig hebben wij ons door kwaliteit altijd weten te onderscheiden. Waar wij nu staan hebben wij te danken aan onze partners en klanten. Zij hebben jaren lang ons het vertrouwen gegeven. Daar zijn wij dankbaar voor.

Onze instelling is al jaren gelijk: Everyday premium service.

Cijfers & Feiten

18 Vaste werknemers

143 Jaar totaal aan IT werkervaring

10 Jaar ervaring met Magento

158 Magento extensies ontwikkeld

153 Succesvolle webshops ontwikkeld

5 Seconden hebben wij gemiddeld nodig om de telefoon op te nemen

Hier zijn wij aanwezig

Graag spreken wij met u af op onderstaande events om kennis te maken.

Bekijk onze volledige event agenda

Benieuwd naar de sfeer binnen TIG?

Kom vooral eens langs op ons kantoor! Bel je wel eerst even? Dan regelen wij de taart.

Wij zijn Magento experts en daar zijn wij trots op.

Daarom zijn onze ontwikkelaars Zend en Magento Certified.

Certificaten
Dutch Digital Agencies
Summary
Over TIG
Article Name
Over TIG
Description
Sinds 1999 leveren onze medewerkers innovatieve producten op aan onze klanten. Bij TIG bent u verzekerd van kwaliteit voor de juiste prijs voor uw projecten.
Author
Publisher Name
TIG
Publisher Logo