Project Description

PostNL extensie

Onmisbaar

In 2014 hebben wij in opdracht van PostNL een extensie gemaakt voor Magento Community & Magento Enterprise. Deze TIG PostNL Magento extensie behoort inmiddels tot een van de meest populaire Nederlandse Magento extensies en wordt door veel merchants als onmisbaar gezien.

Eind 2015 kwam Magento 2 uit. Wij zijn aan de slag gegaan met de bouw van de PostNL Magento 2 extensie. Deze is nu ook, net zoals de Magento 1 variant, kosteloos te verkrijgen. Heeft u interesse? Lees meer over de PostNL extensie(s) hier.

Meet Magento Award

Met ruim 50% van de stemmen wonnen wij in 2015 de Meet Magento award in de categorie Beste Extensie. Deze toonaangevende award is een mooi compliment van de Nederlandse Magento community naar PostNL en TIG. Bedankt!

Meet Magento Award - PostNL

Ervaringen van klanten

Overhemden.com

Tevreden PostNL klant

Ditverzinjeniet.nl

Door het gebruik van de TIG PostNL extensie kunnen onze klanten de dag, tijdstip en locatie van de bezorging kiezen die hun het beste uitkomt. – Rob Canter (ditverzinjeniet.nl,)

Horlogeboetiek.nl

Tevreden PostNL klant

Functionaliteiten van de PostNL extensie

De PostNL Magento 1 en 2 extensies maken de orderafhandeling eenvoudiger en bieden tegelijkertijd de consument meer bezorgopties.

Bekijk op de extensie pagina de volledige beschrijving van de PostNL Magento 1 en 2 extensies.

  • Orders voormelden, labels printen en verzendingen aanmaken met één druk op de knop
  • Flexible bezorgopties (’s avonds bezorgen, -extra vroeg- ophalen op het postkantoor, pakkettenautomaat, en tijd en dag kiezen)
  • Naadloze integratie met  PostNL MijnPakket
  • Versnel het afrekenproces met de Postcode check
  • Ondersteuning voor PostNL pakketten en PostNL brievenbuspakjes
  • Eenvoudig afrekenen via PostNL Checkout
  • Laat klanten pas afrekenen bij de ontvangst van het pakket met PostNL rembours
  • Mogelijkheid om de verzendkosten in verregaand detail te specificeren met de Matrixrates

Ontwikkeling

Voor de ontwikkeling van de PostNL Magento extensie werken wij volgens de scrum methode. Door learnings uit de praktijk te combineren met nieuwe wensen is afgelopen jaren gekomen tot een steeds betere extensie voor merchants. Ondanks de opkomst van Magento 2 staan er voor 2017 nog diverse nieuwe functionaliteiten op de planning om toe te voegen aan de PostNL extensie voor Magento 1.

PostNL extensie downloaden

De PostNL Magento 1 en Magento 2 extensies zijn kosteloos te gebruiken door merchants. Wij bieden namens PostNL ook technische en functionele support op deze extensies. Op onze PostNL Magento 1 en 2 pagina vindt u onze extensies.

Bekijk de pagina
Summary
TIG en PostNL
Article Name
TIG en PostNL
Description
In 2014 hebben wij in opdracht van PostNL een extensie gemaakt voor Magento Community & Magento Enterprise. Deze TIG PostNL Magento extensie behoort inmiddels tot een van de populairste Nederlandse Magento extensies en wordt door veel merchants als onmisbaar gezien.
Author
Publisher Name
TIG
Publisher Logo