Zit je nog op Magento 1?

Wij begrijpen het, een migratie zoals deze is niet niks.

Voor jouw business betekent Magento 1 End of Life vooral dat het tijd is om over te stappen naar een ander e-commerce platform. Magento 2 is oneindig customizable. De software is echt gemaakt om merchants de mogelijkheid te geven hun webshop helemaal naar wens in te richten.

Je webshop overzetten van Magento 1 naar Magento 2? 

Wij geven graag advies en zorgen ervoor dat jouw webshop klaar is voor succes, zowel nu, als in de toekomst. Vraag vandaag nog een gratis consult aan!

Waarom nu overstappen een must is

De voordelen van Magento 2

Qplus maatwerk

Hoe TIG helpt

Onze specialisten maken van jouw shop een succes

Migratie van jouw shop

Wij zetten jouw shop om van Magento 1 naar Magento 2. Gedurende het proces zullen wij jou begeleiden en eventuele vragen beantwoorden.

Complex proces

Het migreren van een Magento 1 webshop is een complex proces. Bij TIG krijgen we energie van uitdagende vraagstukken.

Workshops voor meer inzicht

Tijdens een workshop kijken we naar de huidige webshop zodat we weten welke functionaliteiten nodig zijn of verbeterd kunnen worden.

Snelle oplevering

Wij zijn gewend om snel te schakelen. Tijd is kostbaar en al helemaal wanneer je een webshop hebt. Bij ons duurt een migratie gemiddeld 3 tot 6 maanden.

Maatwerk mogelijk

Elke webshop is anders en daarom zal er nooit een one-size-fits-all oplossing zijn. Bij TIG maken we modules op maat.

Product
owner

Jouw dedicated product owner denkt altijd met je mee en begrijpt de omgeving waarin jij werkt.

QPlus
Lees verder
TIG is een fijne partij om mee samen te werken. Ze reageren pro-actief en werken snel en vakkundig. Ze zijn in staat om complexe vraagstukken duidelijk en helder te formuleren waarmee vaktechnische materie zelfs voor de grootste digibeet behapbaar wordt. Deze maand hebben we dankzij de medewerkers van TIG onze nieuwe Magento 2 webshop kunnen lanceren. Met een nieuwe look en feel en de verbeterde beveiliging die M2 biedt zijn we weer klaar voor de toekomst. Vrijwel alle functionaliteiten die wij voor ogen hadden voor de werking van onze nieuwe webshop zijn gerealiseerd. Kortom, wij zijn tevreden over de samenwerking met TIG. Wilt u een professionele webshop, dan raden wij zeker aan contact met ze op te nemen.
Parfumwebshop.nl
Lees verder
Wij zijn ontzettend tevreden met de compleet nieuwe Magento 2 shop die TIG recentelijk voor ons heeft opgeleverd. Voor ons was dit een groot project waarbij over veel zaken nagedacht moest worden. Het is prettig dat allerlei verschillende specialisten uit het team hierbij meedenken en oplossingen hebben bedacht voor onze specifieke wensen. Het resultaat is een webshop waarbij de gebruikerservaring en beleving voor onze bezoekers naar een veel hoger niveau is getild en een vernieuwde uitstraling waar wij ontzettend veel positieve reacties over krijgen. Erg fijn ook dat de communicatie via een overzichtelijk systeem gaat, waardoor vanaf de start van het project inzichtelijk is waar het team mee bezig is en wat er op de planning staat, naast dat de project manager regelmatig een persoonlijke update gaf.

Onze specialisten denken graag met je mee!

Wij ontwikkelen webshops die het meeste online resultaat behalen. Kwaliteit vinden wij belangrijk. Met onze brede kennis van Magento en het e-commerce landschap kunnen wij meedenken over de veranderingen in de markt en ervoor zorgen dat de webshops die wij opleveren, hier klaar voor zijn. Vooral over complexe bedrijfsprocessen geven wij graag advies.

Imre Scheffers

New Business Developer

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Blijven groeien binnen B2B e-commerce?

250 personen gingen je voor.

× Stel je vraag aan ons!