Magento 1 & 2 Extensies

Wij ontwikkelen Magento 2 webshops & extensies. De extensies ontwikkelen wij voor opdrachtgevers zoals PostNL, Buckaroo en Masterpass.

Onderstaand kunt u alle door TIG gemaakte publiekelijke Magento extensies downloaden. Elke extensie bevat naast de code ook een installatie & configuratie handleiding.

PostNL extensie overzicht

Meer weten over de rechten op onze code?

Onze Copyright & License information pagina geeft aan wat er is toegestaan met onze code. Aanvullingen, aanpassingen en verbeteringen staan wij voor open! Zie de pagina voor meer informatie.

Copyright & License informatie

Blijf up-to-date

Onze extensies worden regelmatig bijwerkt. Wij ontwikkelen nieuwe functionaliteiten, voeren verbeteringen door en verhelpen bugs.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren wij om uw extensies bij te werken naar de laatste versie. Schrijf u in op onze nieuwsbrief of volg ons op de sociale media om op de hoogte te blijven van nieuwe releases.

Wij gebruiken ze zelf ook

Geen gladde verkooppraatjes!
De merchants waar wij
Magento 2 webshops voor ontwikkelen en onderhouden kiezen vaak voor TIG extensies. Wij delen onze best practices graag met u.

Magento 2 – Enterprise Editon

Magento 2 – Community Editon

Summary
Magento 1 & 2 Extensies
Article Name
Magento 1 & 2 Extensies
Description
Wij ontwikkelen Magento 1 en Magento 2 extensies. Dit doen wij voor opdrachtgevers zoals PostNL, Buckaroo en Masterpass. Ook maken wij uit eigen initiatief Magento extensies.
Author
Publisher Name
TIG
Publisher Logo