Maatwerk software

Geen dertien in een dozijn webshop maar een oplossing ontwikkeld op basis van jouw specifieke wensen en gekoppeld aan een platform dat het beste past bij jouw wensen.

Passend platform.

E-commerce werkt pas echt goed als deze volledige is afgestemd op jouw bedrijf. Daarom geen klant-en-klare webshops, maar een origineel design die past bij jouw brand en de user flow van jouw klant.

Content migratie.

Maatwerk webshops moeten makkelijk in gebruik zijn. Daarom koppelen wij webshops aan een e-commerce platform zoals Magento. De content migreren naar een Magento back-end? Kom maar op!

Flexibele
front-end.

Wij bouwen webshops met een flexibel design en een back-end die staat als een huis. Zo kun je makkelijker met de trends meegaan zonder je framework te vervangen. Ready for the future?

Het beste 
e-commerce platform voor jou.

Elk project is anders. Specifieke wensen en een op maat gemaakte wensenlijst geven iedere vraagstuk een andere vorm. Daarom werken we intensief samen met onze klanten. Afhankelijk van de wensen zoeken we naar een platform dat het beste bij de oplossing past. Is deze er niet? Dan maken we het zelf.

Fairphone mobiel

Magento specialist.

Met al 19 jaren op de teller mogen we onszelf wel Magento specialist noemen. Magento is ideaal voor maatwerk omdat deze open source software veel ruimte laat voor eigen inbreng. Vaak maken we dus ook webshops met een Magento back-end, die vervolgens aangevuld worden met extensies die de shop kunnen optimaliseren.  Je back-end verhuizen naar de Magento software? You got it.

Maak gebruik van de nieuwste tech.

We leven in een wereld waarin technologie zich razendsnel ontwikkeld. Dit heeft invloed op de manier waarop consumenten met je merk in contact komen of shoppen. Wij zijn niet bang voor dit veranderende landschap en ontvangen het met open armen. Ook experimenteren met de nieuwste technologie? Denk out-of-the-box en durf nieuwe kansen aan te grijpen.

Maatwerk sfeerbeeld

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Blijven groeien binnen B2B e-commerce?

250 personen gingen je voor.

× Stel je vraag aan ons!