Meet the team - TIG NL

Peanut butter
Jelly time!

Wij zijn
trotse TIGers!

Deze trotse groep TIGers brullen het uit. 

Kenmerken van een TIGer:
zelfverzekerd en flexibel, passie voor het werk en een oog voor detail.

 

Kunnen wij het maken? 

Nou en of! Onze TIGers zijn van alle markten thuis. Een uitdagende opdracht voor de kiezen? Dan stropen we de mouwen op. Want voor elk project gaan wij voor niets minder dan perfectie. 

Wij hanteren
1PPPP

Code helden

Ons team bestaat uit de beste programmeurs. Want wij staan voor kwaliteit! Daarom denken wij graag mee om zo tot een passende oplossing te komen. Onze kennis reikt dan ook veel verder dan enkel code en design. Dat maakt ons team zo bijzonder.

We investeren graag in talent! Daarom heeft elke TIGer de juiste certificaten op zak en krijgt hij de mogelijkheid verder te groeien.  

Cookie-madness

Als wij onze partners vragen wat ze het leukst vinden aan ons kantoor dan komen we altijd uit bij de de koekjes. Want ja, we love them ❤️!

Marloes zorgt ervoor dat onze koekjeskast altijd goed gevuld is. Ze haalt altijd weer wat anders! Zo kunnen onze koekjesmonsters alles lekker uitproberen. En pindakoekjes zijn natuurlijk het lekkerst… met extra pindakaas!

Nerdy by nature

Stormtroopers, Zergs, Warlords en waifu’s. Know your geek! Een dagje op kantoor betekent een flinke aanvulling op je vocabulair. Want we hebben geeks in elke categorie. Van ultimate gamers tot otaku’s, er is hier gegarandeerd iemand waarmee je je obsessie kan bespreken! En in de speelse uurtjes lekker aan de retro games: omdat old skool Mario Kart de ultieme vorm van ontspanning is.

 

Meet the A-team