Meer mogelijk met maatwerk extensies

DE BOUWSTENEN VOOR SUCCES

Met een op maat gemaakte extensie maak je jouw service eenvoudig beschikbaar voor webshops op diverse platformen. De extensie wordt met een schone code gebouwd en groeit altijd mee met je bedrijf.

Uitgebreide functonaliteit

Vanuit één extensie lever je jouw service aan bestaande en nieuwe klanten. Met een paar klikken zijn de juiste functionaliteiten zo ingesteld. Met een extensie van TIG ben je verzekerd van kwaliteit. We kennen de platformen van A tot Z en bouwen daarom de extensie met zo schoon mogelijke code.

Onderhoud en support

Ons werk stopt niet na het ontwikkelen van de extensie. Na de oplevering houden wij deze up-to-date met updates, zodat deze blijft werken met de nieuwste versies van je E-commerce platform en voldoet aan alle standaarden. Zo heb jij hier zelf geen omkijken naar. Heb je verder nog vragen? Dan staat onze servicedesk voor je klaar.

Beschikbaarheid

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je jouw klanten kunt bedienen op de juiste platformen. Maar welke platformen zijn nou belangrijk? Wij helpen je bij met het beschikbaar maken van je extensie voor diverse platformen.

Wat kan CDN voor jouw webshop betekenen?

In deze aflevering van de B2B E-commerce podcast bespraken we samen met Matthijs Plat van Tinify Wat CDN kan betekenen voor jouw webshop. Heb jij deze al beluisterd? Nu te vinden via o.a. Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.
Beluister de podcast
George de CDN Panda