Kies een E-commerce oplossing die voor je werkt

Ga voor een schaalbare oplossing

In het huidige digitale landschap is het moeilijk om succes te behalen zonder een sterke webshop. Bij TIG kijken we naar de bewuste en onbewuste koopargumenten van jouw online klanten. Zo ontwikkelen we de best passende oplossing.

Magento/Adobe

Magento is een zeer schaalbaar webshopsysteem en biedt alle mogelijkheden om met jouw bedrijf en omzet mee te groeien. De belangrijkste functies zijn direct beschikbaar. Aanvullende functionaliteit nodig? Geen probleem, die bouwen wij graag voor je!

Workshops

Om jouw businesscase goed helder te krijgen, verzorgen we bij aanvang van het project altijd een workshop. Zo kunnen we samen achterhalen wat de doelen van jouw organisatie zijn en hiervoor een passende oplossing ontwikkelen. Dit zorgt voor meer duidelijkheid en een gezamenlijk doel om na te streven.

Volledig geïntegreerd

Jouw interne systemen zijn leidend. Een e-commerce oplossing moet passen in de digitale infrastructuur van je organisatie. Het moet onderdeel zijn van je processen en niet voor frictie zorgen. Wij verzorgen naadloze koppelingen tussen deze systemen zodat je bedrijf maximaal presteert.

De anatomie van een B2B-webshop: de productpagina

In deze aflevering van de B2B E-commerce Podcast schuift Implementation Specialist, Vincent ’t Hart, aan om het te hebben over de productpagina. Samen geven Vincent en Imre jou de best practices bij het opzetten, analyseren en optimaliseren van productpagina’s voor jouw B2B-webshop.
Beluister de podcast