Je webshop in beheer bij professionals

Jouw webshop is in goede handen bij TIG

Wanneer je bij ons in beheer komt, voeren we altijd een diepgaande check uit van je omgeving. We analysen van de geschreven code tot de menuknoppen. Op basis van deze scan krijg je een duidelijk inzicht in de gezondheid van je webshop en welke stappen je nog kunt zetten.

Altijd up-to-date en veilig

Jouw webshop is altijd up-to-date en daardoor ontzettend veilig. Verschijnt er een nieuwe update? Dan zorgen onze developers ervoor dat deze periodiek wordt doorgevoerd, zodat jij hier geen last van hebt.

Continue doorontwikkeling

De wensen van je klanten veranderen constant en om hierop te kunnen blijven inspelen, is er soms een extra feature vereist.

Support en onderhoud

Omdat we zelf merchant zijn geweest, kennen we de uitdagingen waar webshops tegenaan lopen. Reken daarom op de hulp van een expert. Wij pakken proactief het onderhoud op en zorgen dat alles blijft werken zoals het hoort.

De livegang van jouw B2B-webshop een succes maken!

De livegang van jouw nieuwe (B2B-)webshop, het moment waar veel E-commerce managers, product owners en merchants van dromen. Maanden van hard werken kan eindelijk worden gevierd. Maar zo vanzelfsprekend is de livegang van een webshop echter niet, er komen nog veel zaken bij kijken. Is jouw personeel wel op de hoogte? Weten je klanten dat ze een nieuwe webshop kunnen verwachten? Dit en meer bespreken we met de CTO van TIG, zodat jij een zo smooth mogelijke livegang in kunt gaan.
Beluister de podcast
Lancering