Ga voor maximale efficiëntie

Met custom integraties

Koppel je webshop aan verschillende systemen en automatiseer processen. Hierdoor bespaar je veel tijd die je kunt steken in het laten groeien van je bedrijf en dat levert je meer extra tijd op. Met custom integraties verklein je ook de kans op fouten in processen. Je weet dan zeker dat jouw bedrijf op 100% draait.

Inzicht verkrijgen

Om te achterhalen welke integraties jouw bedrijf nodig heeft, organiseren we eerst een aantal workshops. Zo krijgen we jouw businesscase helder en geven we een passend advies.

Toekomstbestendig

De koppelingen die wij realiseren worden ontwikkeld met een focus op toekomstbestendigheid. We kijken niet enkel naar de benodigdheden van nu, maar ook naar die van over vijf jaar.

Naadloze koppelingen met elk systeem

Boekhouding is systeem A, voorraadbeheer in systeem B en CRM in systeem C? Geen probleem! Wij zorgen voor een naadloze koppeling tussen alle systemen en jouw webshop.

SaaS vs. Self-hosted voor B2B-webshops

Het aanbod aan E-commerce platformen is enorm. Om jou te helpen een keuze te maken voor jouw B2B webshop bespreken we in deze aflevering SaaS versus self-hosted. Wat houden Saas en self-hosted precies in, wat zijn de verschillen, de voor- en nadelen en misschien wel de belangrijkste vraag; wanneer kies je voor welke oplossing. Dat en meer in deze aflevering.
Beluister de podcast
Podcastopname