Klaar voor de volgende stap in B2B E-commerce?

GA VOOR EEN SCHAALBARE OPLOSSING

De B2B E-commerce markt is constant in beweging en kent daardoor veel uitdagingen. Zonder een sterke online aanwezigheid is het lastig om succes te behalen. Om dit te realiseren heb je de juiste oplossing nodig die gekoppeld is aan je interne systemen voor maximale efficiëntie. Zo blijf jij je concurrenten altijd een stap voor.

Bekijk de cases

BEDRIJVEN MET EEN SUCCESVOLLE B2B E-COMMERCE OPLOSSING

Deze bedrijven vertrouwen op de expertise van TIG bij het realiseren van een schaalbare, flexibele B2B E-commerce oplossing.

Magento/Adobe

Voor veel E-commerce bedrijven is een platform als Adobe Commerce een totale uitkomst. Een flexibel platform met de meest cruciale functies direct beschikbaar. Aanvullende functionaliteit nodig? Dan bouwen wij die graag voor je!

Workshops

Om jouw businesscase goed helder te krijgen verzorgen we bij aanvang van het project altijd een workshop. Zo kunnen we samen achterhalen wat de uitdagingen van jouw organisatie zijn en hiervoor een passende oplossing ontwikkelen. Dit zorgt voor meer duidelijkheid en een gezamenlijk doel om naar te streven.

Volledig geïntegreerd

Jouw interne systemen zijn leidend. Een E-commerce oplossing moet passen in de digitale infrastructuur van je organisatie. Het moet onderdeel zijn van je processen en niet voor frictie zorgen. Wij verzorgen naadloze koppelingen tussen deze systemen zodat je bedrijf maximaal kan presteren.

Waarom past Magento perfect bij een B2B-webshop?

Er zijn meerdere B2B-platformen en daarom meerdere opties. Het is afhankelijk per situatie wat het best past, maar wij geloven wel in 1 ding en dat is dat Magento perfect past bij een B2B-webshop. In deze podcast bespreken we het samen Robert, CTO, en Joost, CEO van TIG.
Beluister de podcast
Podcast: Waarom past Magento bij een B2B shop?