Wat wij doen

Webshop bouwen

Met de ontwikkeling en implementatie van de juiste technologie voor jouw business-case, zetten wij een ijzersterke e-commerce oplossing neer. Jouw (B2B-) webshop bij TIG is schaalbaar, veilig, altijd up-to-date en aan alle kanten geoptimaliseerd voor succes. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

B2B e-commerce

Steeds meer klanten verwachten ook binnen B2B-webshops een B2C-ervaring. De dagen van verouderde bestelportalen zonder een gebruiksvriendelijke user interface zijn voorbij. Wil jij voorlopen op je concurrentie binnen B2B e-commerce? Neem dan snel contact met ons op.

Webshop extensies

Jouw webshop een stap verder brengen? Met TIG kijk je verder dan de beperkingen van jouw e-commerce platform. Samen met diverse klanten bouwen we extensies die het verschil kunnen maken. Bedrijven zoals Coolblue, PostNL en GLS gingen je voor.

Custom integraties

Een naadloze verbinding tussen jouw webshop en interne systemen voor een optimale klantervaring? Wij kunnen elke webshop-koppeling realiseren. Geen vraagstuk is ons te complex. Op zoek naar een koppeling voor jouw PIM-, ERP- of betaalsysteem? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Webshop support

Het hebben van een e-commerce platform brengt soms complexe vraagstukken met zich mee. We begrijpen dat het dan fijn is om te kunnen vertrouwen op ondersteuning van een strategisch partner met de juiste kennis en skills. Met support van TIG kun je vertrouwen op onze negentien jaar lange ervaring.

Webshop beheer

Nooit meer stress over de uptime van jouw webshop? Een webshop in beheer bij TIG staat gelijk aan een webshopeigenaar zonder zorgen. Jouw webwinkel is altijd up-to-date. Daarnaast leggen we bij TIG de focus op de doorontwikkeling van jouw webshop. Zo is jouw shop vandaag al voorbereid op de klanten van morgen.

Voor wie wij dit doen

Succesvol met e-commerce

Zo blijf jij je concurrentie voor

Download onze whitepaper!

Binnen e-commerce is het van belang om goed in te kunnen spelen op trends en ontwikkelingen in de markt. Door goed in te spelen op deze ontwikkelingen weet je de concurrentie altijd een stap voor te zijn. Maar hoe doe je dat? Je leest het in deze whitepaper!

Download de whitepaper!

Data en B2B-webshops: Zo kun je scoren met jouw klantdata

Dataverzameling heeft in de afgelopen jaren bij veel bedrijven een opmars gemaakt. Er worden verschillende tools ingezet om de klant beter te leren kennen. Tools zoals Google Analytics en Hotjar zijn voor elke moderne webshop een must. Naast het verzamelen van data, is het natuurlijk ook belangrijk dat je weet wat je hier allemaal mee kunt. In deze aflevering bespreken we samen met Alex Bos van SalesFeed hoe het juiste gebruik van data, voor jouw (B2B)-webshop het verschil kan maken.
Beluister de podcast

Laat ons jou helpen!

Neem direct contact op met Imre
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.