Waarom een digitale transformatie voor e-commerce?

INNOVATIE DIE JE VERDER BRENGT

Tijden veranderen. Digitaal is het nieuwe normaal geworden en ook de digitale wereld verandert in een rap tempo. Jongere generaties komen op de werkvloer terecht en verwachten snellere processen en meer digitalisering. Klanten blijven daarnaast niet altijd meer jaren bij dezelfde leverancier. Kan het ergens anders sneller, makkelijker of beter? Dan gaan ze naar een concurrent. Tijd om te kijken wat er bij jou kan verbeteren. Zo bereik je je conversiedoelen op een slimme manier.

Processen worden versneld en vereenvoudigd wanneer je meer digitaal doet. Neemt je verkoop bijvoorbeeld af omdat er meer online concurrentie is? Werk je nog met Excel-bestanden voor producten en voorraadbeheer? Zijn er lange wachttijden bij een intern magazijn? Is de software verouderd of is de software niet goed schaalbaar? Lopen processen onnodig lang? Overweeg dan een digitale transformatie.

Jouw processen, maar dan efficiënter

We spreken met alle lagen in de bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan de magazijnmedewerker, of de mensen die naar het magazijn gaan. Zo begrijpen we de processen bij jouw bedrijf beter en kunnen we gericht zoeken naar een digitale oplossing die voor jou werkt.

Koppelingen met achterliggende systemen

Gebruik je verschillende digitale systemen of ben je van plan deze te gaan gebruiken? Dan is het belangrijk dat deze aan elkaar te koppelen zijn. Zo ontstaat er nog meer tijdwinst binnen jouw bedrijf en behoud je het overzicht. Is er nog geen bestaande koppeling? Geen probleem, dan maken we die!

We nemen je personeel bij de hand

Een vernieuwd bedrijfsproces moet makkelijker zijn en niet ingewikkelder. Daarom nemen we je personeel bij de hand. Zo begrijpt iedereen hoe het proces werkt en wordt de digitale transformatie eenvoudiger uitgerold. Ook voor het personeel dat niet gewend is aan de nieuwe processen.

Schaalbaar

Als wij een project aangaan, willen wij altijd zowel de korte als lange termijn doelen blootstellen. Want een stap als deze moet altijd worden genomen met de toekomst in het vizier. Al onze oplossing bouwen we dan ook op een zo schaalbaar mogelijk wijze. Voor nu én de toekomst.

Ben jij klaar voor de digitale transformatie? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem direct contact op met Imre
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.