Commerce

Onze commerce projecten laten zich lastig in een hokje plaatsen. Van een online verzendplatform tot een compleet bedrijfssysteem, wij ontwikkelen het voor onze opdrachtgevers.

Als standaard software oplossingen niet aansluiten bij uw wensen bent u bij TIG aan het juiste adres om uw wens op maat te laten ontwikkelen. Is het technisch complex? Wij gaan een uitdaging niet uit de weg.

Heeft u behoefte aan een maatwerkoplossing voor uw bedrijf?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij TIG. Vul onderstaand uw e-mailadres in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Rotterdam - 010 – 26 81 800
Amsterdam - 020 - 21 81 000
Utrecht - 030 – 31 01 048

Of als u liever per e-mail een reactie wilt, vul uw e-mailadres in:

Benieuwd naar cases?

Onderstaand kunt u een aantal cases bekijken van onze commerce werkzaamheden. Ze zijn allen uniek, toch hebben ze één ding gemeen. Het eindresultaat is, samen met de opdrachtgever, vanuit niets ontwikkeld.

Wilt u meer informatie over onze cases? Neem gerust contact met ons op. Wij lichten ze graag verder aan u toe, zodat u een goed beeld heeft van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

De Postcode Service

De Postcode Service is een Commerce dienst van TIG. Onze Postcode Service wordt gebruikt bij webshops en bedrijfssystemen waar handmatig veel adressen worden ingevoerd.

  • Tot 90% snellere invoer van adresgegevens
  • Geen retouren door foute adressering
  • U heeft klantvriendelijke invoervelden in uw webshop of website
Ga naar de Postcode Service

Onjuiste adressen kosten u geld, dit voorkomt u door een validatie van de postcode. TIG biedt u gegarandeerd de snelste oplossing en maken geen data-analyses van uw klantgegevens (conform WBP & ISO 27001:2005 normering).

Postcode service

Veilige online identificatie nodig? Kies voor iDIN.

Wij implementeren iDIN op uw webshop of platform.

Lees meer over onze iDIN implementaties
idin implemtantie
Summary
Commerce
Article Name
Commerce
Description
Onze commerce projecten laten zich lastig in een hokje plaatsen. Van een online verzendplatform tot een compleet bedrijfssysteem, wij ontwikkelen het voor onze opdrachtgevers.
Author
Publisher Name
TIG
Publisher Logo