Buckaroo Magento 2 Extensie 1.3.5 Community Edition

Details

Magento Community 2.1

Dit is de officiële Buckaroo Magento 2 betaalkoppeling gemaakt in opdracht van Payment Service Provider Buckaroo en ontwikkeld door TIG. Met deze betaalkoppling beschikt u dan ook over de meest uitgebreide Internetkassa voor Magento 2 Enterprise.

De compleet vernieuwde betaalkoppeling bevat een breed scala aan nationale en internationale beteaalmethoden. In de eerste fase worden de volgende betaalmethodes ondersteund: iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa, eMaestro, American Express, Mister Cash, SEPA Direct Debit, Giropay, Giftcards, overboeking, Afterpay, Dankort, EPS en SOFORT banking. Dit alles wordt naadloos in de nieuwe responsive checkout van Magento 2 geïntegreerd.

  • Dit is de officiële Magento 2 extensie uitgevoerd in opdracht van Buckaroo
Buckaroo Magento2 betaalmogelijkheden

Ondersteuning

Neem voor vragen over de werking van de betaalkoppeling of technische hulp bij de installatie contact op met Buckaroo viasupport@buckaroo.nl of per telefoon op 030 – 711 50 00.

Mocht u functionaliteit willen die niet in de huidige extensie zit, neem dan contact met ons op via sales@tig.nl zodat wij u een kostenindicatie kunnen sturen voor het meerwerk.

Meer informatie

Download Buckaroo Magento 2 extensie Community Edition:

Download
Buckaroo Magento2 betaalmogelijkheden checkout

Meet Magento Award 2016

In 2016 heeft Buckaroo Magento 2 extensie de Meet Magento award gewonnen in de categorie Magento 2. Deze toonaangevende award is een mooi compliment van de Nederlandse Magento community naar Buckaroo en TIG. Bedankt!

Buckaroo Magento2 Meet Magento Award